pátek 31. května 2013

UTRÁCÍM ZA BLBOSTI!


Tak jsem zas jednou udělala velice "chytrý" nákup. Už dlouho jsem toužila po nějaké kulmě na vlasy, která dělá velké vlny. Měla jsem kdysi jednu, ale ta byla dělaná spíš pro ty menší, které zvládnete i žehličkou. Tak jsem si teda pořídila kulmu. Remington Ci151. Celá nadšená jsem ji hned vyzkoušela a zjistila, že s tím absolutně neumím pracovat. Popálila jsem si kus tváře, spálila si palec a výsledek otřesný. Tak nějak mi došlo, že nejlíp mi to jde stejně s mou žehličkou, i když jsem někde četla, že žehlička s hranatou stranou je pěkně na prd. Mně tedy vyhovuje nejlíp.


 Ještě větší šok nastal, když jsem zjistila, že mi ty vlny ani nesluší. :D Vůbec se v tom necítím a jsem teď akorát naštvaná a zklamaná. Nebaví mě nosit pořád stejný účes - rozpuštěné rovné vlasy. A jak jste na tom vy? Dáváte přednost rovným a nebo vlnitým vlasům? Jaké pomůcky používáte a které jsou pro vás nejlepší? Mimochodem, kdyby někdo chtěl tu kulmu, jsem ochotná vám ji za čtyři stovky prodat. :D Třeba někdo z vás bude lepší vlasový umělec než já.

6 komentářů:

  1. Náhodou mě se to třeba líbí, je to jen tvuj zvyk co ti příde , že ti top nesluší a přitom sluší :D! koukni na můj blog :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já nejraději nosím rovné vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nejraději mám velké lokny :-) Mně se to náhodou líbí, určitě to nejsou vyhozené peníze.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi to právě líbí, ale nemám si je jak udělat :/

      Vymazat
  4. Ty vlny más krásné! Taky si chci na léto pořídit kulmu, už mám vyhlídnutou kónickou od Remingtonu, tak snad se mi s ní bude pracovat dobře. Taky nosím pořád jen rovné a rozpuštěné vlasy, ale aspoň na léto chci vlny a objem! :)

    http://apieceofmony.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Ty vlny máš náhodou moc povedené :) Já s kulmou taky nejsem kamarád, pokaždé se popálím :D

    www.christinewait.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat