středa 15. května 2013

ESSENCE EYEBROW STYLIST SET



Tak jsem si včera pořídila tuhle "zázračnou" věcičku, kterou jsem si koupila na doporučení slečen z votoče. Řekla jsem si proč ne. Cena je nějakých cca 64 korun. 
V balení najdeme dva stíny na obočí, malý štěteček a tři šablony. Stíny jsou v pohodě. Vypadají přirozeně narozdíl od tužky. Hodně jsem četla na internetu, že je holky používají i jako stíny na oči, což jsem tedy nezkoušela, protože stíny nenosím, ale asi to jde, protože si to holky opravdu chválí. Štěteček je dost na prd, budu si muset asi pořídit nějaký jiný, ale v tomhle se vůbec nevyznám, takže klidně si nechám poradit od vás. Když jsem si tenhle set kupovala, tak jsem ani nevěděla, že tam jsou nějaké šablony, takže to pro mě bylo překvapení, když jsem je tam doma našla zabalené. Bohužel musím souhlasit s drtivou většinou, že jsou nepoužitelné. Sice jsou to fakt hezké tvary, ale příjde mi, že nikdo tak velké obočí snad ani nemá a navíc se to fakt špatně drží. Zkoušela jsem si podle nich obočí namalovat a přítel se málem umlátil smíchy. :-D
Myslím, že můžu hodnotit kladně. Obočí se s tím upravit dá a vypadá víc přirozeněji, než nabarvené tužkou. Stíny vydrží celkem dlouho a dají se i snadno odmalovat. Doporučuji :-)

+ Super odstíny                                                                            
+ Cena                                                               
+ Přirozený vzhled
       
- Štěteček
- Šablony na prd

3 komentáře:

  1. ahoj pozývam ťa ku mne na GA :)

    http://mimslady.blogspot.sk/2013/04/prva-giveaway-na-uvitanou.html

    OdpovědětVymazat
  2. Škoda, že tam nemají můj tmavý odstín:(

    OdpovědětVymazat