středa 13. listopadu 2013

KOSMETIKA MISS SPORTY



























 Když se řekne kosmetická značka Miss Sporty, hodně lidí hned napadne, že je to jen levná nekvalitná značka. A upřímně, taky jsem to několik let tvrdila, protože jsem vždycky nízkým cenám neodolala a pak mi několik nepotřebných věcí leželo doma v poličce. Naštěstí nedokážu odolat ani teď a tak jsem náhodou přišla, že některé várobky zas tak strašné nejsou.Nyní mám pro Vás jen tyhle produkty, ale doufám, že narazím i na další, které stojí za zmínění.

 Miss Sporty Perfect Colour Lipstick 022 BB Nude

No bohužel, ani tahle rtěnka nemá s barvou nude nic společného, ale i tak nelituji, že jsem ji koupila, protože její barva je nádherně přirozená! Mám pocit, jako kdyby byla stvořena přímo pro mě. Taky jsem moc nepochopila, proč je v názvu BB zkratka, třeba někdo z Vás bude vědět, moc by mě to zajímalo.
 Její oficiální popis tvrdí: "Miss Sporty rtěnka Perfect Color Lipstick 022 BB Nude 3,2 g inovovaná krémová rtěnka Perfect Color vylepšené složení výrazný hydratační účinek v odstínech s perletí i bez perleti". No bohužel žádné výrázne hydratační účinky se nedostavily, ale že by nějak extra vysušovala, se říct nedá. Jak už jsem zmiňovala, tak odstín je fakt hezký. Na první pohled nejde ani poznat, že nějakou rtěnku máte, ale rty vypadají krásně. Cena je 45 korun, určitě se oplatí. Trochu mě zaráží, že jsou to další rtěnky v černém kabátku. Snad všechny poslední kolekce všech možných růžných značek mají teď černé rtěnky. Je pravda, že to vypadá pěkně, ale kde je nějaká originalita?




























Pump up lash Macara

Tuhle řasenku mám doma už strašně dlouho, ale musím říct, že její hodnota stoupla s časem. Vysvětlím. Když jsem si řasenku pořídila, po jejím nanesení jsem měla na řasách nehorázné žmolky. Na kartáček se vždycky chytla velká spousta barvy a tak divně lepila. Jenže, po nějakém čase, co jsem ji několikrát používala a ubylo obsahu, musím říct, že na řasenku nedám dopustit. Na kartáček se už nepřilepé tolik barvy a řasenka funguje fantasticky. Oficiální popis slibuje: "Dej svým řasám nevídaný objem s novou řasenkou PUMP UP. Maxinální kartáček až desetinásobně zvětší objem, řasy jsou objemné ale lehounké. Precizní aplikace, perfektně nalíčené a oddělené řasy. Péče a výživa díky kolagenu." Já musím říct, že objemu jsem s touhle řasenkou nedocílila, ale vždy mi krásně řasy prodloužila. Toho, že by mé řasy byly lehounké jsem si tedy nevšimla a hlavně si nejsem jistá jestli řasenka opravdu vyživuje. No, podle mě je to hrozná blbost. Řasenka stojí myslím kolem 80 korun (?) Ještě si rozmyslím, zda si koupit novou, neboť to bude zase chtít čas, než bude použitelná. :D




























Clubbing Colour rychleschnoucí lak na nehty

Jako poslední Vám chci ukázat tyhle dva laky. Jsou to odstíny 312 a 031. Oficiální popis říká: "Lak na nehty s rychleschnoucím efektem. Dlouho vydrží – 4 dny bez popraskání, nebo vyblednutí. Trendy barevná škála odstínů." Můžu říct, že konečně někdo dodržel to, co nasliboval. Laky mi opravdu vydrží až 4 dny bez nějakých známek opotřebení. Schnou celkem rychle, ale já stejně čekám radši dýl, protože už jsem několikrát měla obtisknutý nehty všude, kam se podíváte. Barvy nosím spolu. 312 je taková zlatá hezká barva, která jde opravdu dost špatně dolů! A 031 je barva, u které jsem přemýšlela dost dlouho, jak ji popsat, ale ic inteligentního mě nenapadlo. Můj spolužák tvrdí, že je to béžová, ale znáte kluky. Lak stojí 29 korun, takže skvělá cena. Jen bych ráda upozornila, že bohužel pozitivní dojmy mám jen u těchto odstínů. Vlastním ještě červený a ten je po jednom dni už napůl slezlej. 


5 komentářů:

  1. Rtěnka je skvělá, hlavně ta vůně naprosto boží. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, taky ji miluju :) A ta řasenka je jedna z nejlepších, co jsem kdy měla.

      Vymazat
  2. Já jsem spokojená s jejich tužkou na obočí))

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělé tipy na doplnění kosmetické taštičky. Ty laky si určitě pořídím ;-).

    Giveaway Starbucks

    OdpovědětVymazat