středa 6. listopadu 2013

LASTING FINISH BY KATE MOSS

 Tak jsem zase jednou vyhodila peníze za něco, co nevyužiji. Doufám, že nejsem jedinná, kdo zná tenhle pocit. Udělala jsem si včera večer výlet do Rossmana a zjistila jsem, že značka Rimmel London mý zde obrovské slevy. Řekla jsem si, že udělám tedy velký nákup. Nakonec jsem si vybrala jen tři produkty, no ale i tak jsem u pokladny platila čtyři stovky.

Četla jsem plno recenzí na rtěnky Kate Moss, většinou byly celkem pozitivní, tak jsem si řekla, že její koupě určitě nebude chyba. Nemohla jsem si stále vybrat odstín. Jsou tam na výběr opravdu nádherné barvy, hlavně růžové, jenže těch mám doma už hromadu a tak jsem si řekla, že je čas na změnu. Samozřejmě, lituji, že jsem si nevzala svou klasickou růžovou. Vybrala jsem si odstín 26 Rosseto. V obchodě jsem si naivně myslela, že to bude krásná přirozená nude barva, ale byla jsem na omylu. Barva je oranžová a opravdu nevypadá vůbec hezky.


























Mám pocit, že jsem si vybrala asi ten nejhorší odstín, co jsem jen mohla. Ale je opravdu zajímavé, že když jsem projížděla zahraniční blogerky, co tenhle odstín vyzkoušely, na jejich rtech vypadá opravdu nude. Kladu si otázku, jestli to náhodou není mnou? :D Když se odvrátím od odstínu a budu soudit rtěnku, jako takovou, tak špatná samozřejmě není. Vydrží celkem dlouho, nevysušuje (mou pusu tedy ano, ale ta je už vysušená sama o sobě), akorát její "vůně" mi teda moc nesedí.

Rtěnku bych tedy doporučila( jen né v tomhle dostínu)! Na výběr máte opravdu z velmi mnoha barev a navíc, jak už jsem uvedla, je nyní ve slevě.

6 komentářů:

  1. Škoda, že u nás nikde Rossmann není:((

    OdpovědětVymazat
  2. Mě tedy voní, 03 je lepší nude barva :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mrknu v obchodě :)
      No já nevím, jsou i horší smrádky, ale mně se prostě ta vůně nezalíbila :(

      Vymazat
  3. Já si tuhle rtěnku koupila na jednu "retro párty", kde jsem chtěla mít oranžové rty, takže chyba není v tobě, já jsem taky "oranžová" ;-).

    Giveaway Starbucks

    OdpovědětVymazat
  4. uzasna farba!

    Pozyvam na giveaway o GUCCI RUSH,75ml tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/10/najlepsia-giveaway-ever.html

    OdpovědětVymazat
  5. pekna barva:)

    PS: Zapoj se do giveaway o printic fotky na mem blogu:)
    http://bridgeofmemories.blogspot.co.uk/2013/11/printic-giveaway.html#comment-form

    OdpovědětVymazat