pondělí 9. prosince 2013

CO SI PŘEJI OD JEŽÍŠKA?


Bohužel vím, že pod stromečkem nenajdu moc dárečků a je to moje chyba, protože jsem si žádné nepřála
a žádala jsem pouze o peníze. :D Sice jsem se před maminkou nenápadně zmiňovala o tom, co bych si přála, ale plánujeme jet po Vánocích na výlet do Vídně a řekly jsme si, že si dárky nakoupíme až tam. I tak jsme se ale obě prokecly, když jsme byly minulý týden na kávě, že už pro sebe nějaký blbůstky máme.

A co si tedy hodlám pořídit za peníze, co dostanu k Vánocům?

1. Pernamentku do fitka
Plánuji už delší dobu, že si ji koupím, ale ty ceny u nás v Brně jsou šíleně vysoké. Plno kamarádek říkalo, že je to zbytečnost, ale mě doma cvičit nebaví a běhání venku taky ne. Přítel nenápadně naznačil, že mi koupil k Vánocům úbor do fitka .. Řekla jsem si, že jsem na tom asi dost špatně, že mi tím asi něco naznačuje? :D Tak já nevím holky .. Jaký na to máte názor vy? Chodíte do posilovny a jste spokojené?




2. Dovolenou
Na dovolenou chci taky už nějakej ten rok, akorát nejsou peníze. Řekla jsem si, že příští rok si na ni prostě našetřím, i kdybych měla jet jen do Chorvatska. Nejradši bych letěla do Tunisu nebo Španělska. V obou zemích jsem již byla a moc se mi tam líbilo, tak doufám, že se tam ještě někdy dostanu. V poslední době se mi o tom už i zdá a vždycky, když se vzbudím do týhle hnusný zimy, je z toho na nic. Miluju léto a sluníčko, přes zimu trpím.


3. Hodinky
Sice jsem v článku INSTAGRAM O1. ukázala moje hodinky od přítele, co jsem dostala k výročí, ale hodinek není nikdy dost. Hlavně mi z nich začínají odpadávat kamínky a tak jsem si řekla, že si musím pořídit nějaké bez zbytečných ozdob, které by mohly později odpadnout. Vzhledem k tomu, že Michaela Korse už mám, rozhodla jsem se tentokrát pro Marca Jacobse, hehe. Ještě přesně nevím, jaký model, ale už teď je jasné, že musí být zlaté.



8 komentářů:

  1. Do fitka bych taky hrozně ráda začala chodit, ale finance mi v tom momentálně dolce brání:/

    OdpovědětVymazat
  2. Dovolená je ten nejlepší dárek.

    Nechceš se sledovat na GFC a facebooku?

    http://lifeenthusiasm.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Já bych do fitka ráda chodila, ale nějak mě to tam nebaví. A navíc ty ceny jsou vážně šílené.
    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat
  4. asi to fitko taky šetřím:) ale nevím ceny jsou moc drahé ale máš dobrou motivaci:)

    OdpovědětVymazat
  5. Permanentku do fitka mám od října a jsem hrozně spokojená, vážně tě to donutí tam chodit, já se doma cvičit prostě nikdy nedokopala, teď cvičím třeba 4x týdně a je to vážně super :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak hodinky a dovolenku už mám istú len to fitko poriešiť .. Ked ja mám strach, že to nevyužijem a bude mi to len tak stáť doma a zbytočne

    OdpovědětVymazat
  7. Zlaté hodinky bych si chtěla pořídit taky :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já cvičím jedině doma, zadarmo a nikdo na mě blbě nečumí :D

    OdpovědětVymazat