pondělí 10. února 2014

NEW IN


Ahoj holky. Tak se zas po delší době hlásím s článkem, tentokrát to bude takové malé NEW IN za uplynulý týden.

Tak musím se pochlubit novýma botkama, které jsem dostala od přítele k našemu dnešnímu dvouletému výročí. Jsou z nové jarní kolekce CCC a stály 899 korun. Prvně jsem chtěla jiné, tyhle. Jenže po vyzkoušení v obchodě vypadaly na noze celkem hrozně, přes krajku jde vidět ponožka a tak mi připadaly celkem dost nepraktické. Musela bych je nosit na holou nohu nebo silonku, ale i tak by to bylo divné, protože přes krajku jdou vidět i kalhoty.


























Na botkách se mi líbí především krémová barva, která se mi hodí k oblíbené kabelce a bundě. Taky se mi líbí jednoduché zdobení a jsem za ně opravdu moc ráda, už jsem nová botky potřebovala.

Další novinkou je tenhle květináček, který má dnes snad už každý, ale fakt se mi moc líbil a musela jsem ho mít taky. :-) Mám v něm momentálně řasenky, ale až si pořídím kosmetické štětce, tak si do je do něj dám. Stál 59 korun a mají ho ještě v jiných barvách a i ve více velikostech.Kdyby náhodou někdo nevěděl, je z Ikei.


Poslední věc, kterou pro Vás mám je tenhle make-up True Match v odstínu C1. U nás v drogerii se nedá sehnat, ale koupit ho můžete na lékárně.cz. Určitě na něj udělám recenzi, protože je opravdu skvělý, hlavně pro bledule! Já ho sehnala na votoči za 180 korun.


6 komentářů:

  1. Tie topánky sú super!! :) A od L´oreal mám make-upy veľmi rada, tak sa teším na recenziu :) Erika's Life

    OdpovědětVymazat
  2. Ty "květináčky" a talířky jsem si v sobotu nebo pátek dovezla z Ikei taky, jsou užasný :D a už nemám nápad co do nich dát:D

    OdpovědětVymazat
  3. Kdy bude ta recenze na ten make-up? :-)) Stále hledám takový, který by mi vyhovoval, takže si ráda počtu nějaké tipy :)
    Jinak máš hezký blog, přidám si tě do sledování, a nezlobila bych se, kdyby jsi mě taky sledovala, ale je to na tobě :) http://brunimily-rozjimani.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat