pátek 14. února 2014

VYHOZENÉ PENÍZE


Ahoj holky! Dnes jsem si pro Vás připravila článek, který chystám už delší dobu. Bude tentokrát o produktech, které bych si už nikdy nekoupila a před kterými bych Vás chtěla varovat. Samozřejmě se může stát, že někomu by výrobky vyhovovaly, ale i tak jsem se rozhodla, že se s Vámi o nézory rozdělím a třeba mi je můžete v omentářích vyvrátit. :-)

1. Syoss supreme selection restore - Shampoo

Tenhle šampón mi dom leží už něco přes půl roku a pořád váhám, zda ho mám znovu vyzkoušet nebo ne. Použila jsem ho totiž jen jednou a stačilo. Kupovala jsem ho v Rossmanovi za 99 korun a byl vlastně v akci, že když vezmete dva výrobky od Syossu, třetí je zdarma. Šampón jsem si vybrala, protože je na silně poškozené vlasy a taky se mi líbilo zlaté balení, které na mě kdysi působilo luxusním dojmem.

Výrobek slibuje : Poškození, jako jsou lámavost vlasů, roztřepené konečky a porézní povrch vlasů, lze ihned odstranit. Navzájem dokonale se doplňující výrobky mění péči o vlasy na jedinečný a příjemný zážitek. Pro vlasy jako nové s až o 95% menší lámavostí. 

Za sebe ale musím bohužel říct, že po šampónu jsem měla vlasy mastný jako prase (omlouvám se za takový výraz, ale jinak se to říct nedá). Zkusím šampón asi teď přes prázdniny ještě vyzkoušet, ale zřejmě poputuje do popelnice.





2. Balea Soft & Care Feuchtigkeits creme-gel mit Vitamin-Cocktail

Myslím, že už jen ten název je dost šílenej a výrobek sám o sobě mu v šílenosti dost konkuruje. Abych pravdu řekla, už si ani nepamatuji, proč jsem si tenhle výrobek koupila a kolik přesně stál. Myslím, že kolem 50-60 korun.
Je to takový dost mazlavý denní krém, který silně voní po okurkách. Ze začátku se mi to docela líbilo, protože to bylo svěží a okurky mi nevadí. Jenže ono to fotí docela dost a docela dost dlouho, takže to začíná být po pár minutách protivné. Ale tak vůně by se dala prominout, kdyby byl krém úžasný a něčemu fakt pomáhal, že? Jenže pleť je po něm nesmírně mastná a hlavně se začne, jak kdyby žmolkovatět, což nedokážu úplně přesně popsat, ale možná to znáte .. Když si přejedete prstem po tváři a zůstanou Vám na prstu takové žmolíčky. No prostě fuj.





3. Essence lashes go wild volume mascara

Jako třetí a poslední propadák jsem si pro Vás připravila něco z dekorativní kosmetiky a je to tahle řasenka od Essence, která je už celkem starší záležitost, ale stejně se k ní vracím a pro jistotu upozorňuji, kdyby si ji chtěl někdo pořídit.

Jedná se o řasenku ve velmi originálním balení, o kterém si ale bohužel nemyslím, že by bylo nějak krásné a nebo výhodné. Působí celkem lacině. Řasenku jsem si pořídila, protože jsem na ni slyšela celkem fajn ohlasy a hlavně jsem viděla dost fotografií, kde řasy po aplikaci téhla řasenky vypadaly božsky. Řasenka navíc stála asi 60 korun(?) a tak jsem se těšila, jak výhodná to bude koupě. Akorát jsem se mýlila. Řasenka je dost podprůměrná. Štěteček je absolutně k ničemu, řasy neprodlouží, akorát tak slepí. Musím říct, že to je snad první řasenka, která se mi drolila a která taky vyschla rychlostí blesku. Taky mi příjde, že její obsah nějak divně smrdí. Přemýšlela jsem, jestli jsem si nevzala třeba špatný kus, ale fakt nevím .. Kdyby měla některá z Vás s touhle řasenkou zkušenosti, určitě dejte vědět, moc by mě to zajímalo.


2 komentáře:

  1. To je škoda, že tak mastí vlasy, každopádně aspoň balzám bych z téhle řady vyzkoušet chtěla:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já se právě bojím, že to bude to stejný, ne-li horší :/

      Vymazat