čtvrtek 3. dubna 2014

KOSMETICKÉ NEW IN



Po dlouhé době se hlásím s článkem ! Tentokrát si rychle zhrneme můj poslední nákup v drogerii. Narazila jsem opět na nějaké slevy a tak jsem toho hned musela využít.

Mixa - Cleaning Milk
O značce Mixa jsem četla na plno stránkách, ale i po mnoha kladnýh recenzích jsem značce stále nemohla přijít na chuť. Přece jen se jedná o celkem dražší kosmetiku (alespoň pro mě). V Rossmanu ale teď měla slevy, a tak jsem sáhla po odličovacím mléku proti vysušování pleti. Používám ji pár dní a zatím mám teda pocit, že celkem hezky hydratuje. Trochu mi vadí její parfemace, ale jinak jsem spokojená. 94 korun.


Essence smokey eyes set
Tohle stínové trio jsem si pořídila za normální cenu, ve slevě nebylo. Já si na stíny moc nepotrpím. Mám pocit, že mi vážně nesluší. I tak jsem si ale v poslední době řekla, že to budu zkoušet a třeba si časem na stíny zvyknu. Hledala jsem tedy nějaké na kouřové líčení a ne moc drahé. Tohle trio bylo super volba. Barvy mi sedí a cena byla do 60 korun.


Catrice ultimate color 240 - Hey nude
Tuhle rtěnku mám už delší dobu a je prostě úžasná. Má naprosto úžasnou barvu a našla jsem ji díky Petře z lovelyhair.  Naprosto mi sedí, jak konzistencí, tak i odstínem. Jinou rtěnku už několik týdnu nenosím. Cena je kolem 100 korun, ale určitě za to stojí. Možná časem vykozuším i jiné odstíny.























Miss Sporty - Studio Lash Mascara
I když mám doma asi milion řasenek, je to prostě má velká závislost. Tentokrát jsem díky Kačce vyzkoušela tuhle řasenku od Miss Sporty. Myslím, že už jsem ji měla jednou, když mi bylo asi 13 let. Je pravda, že při prvním pohledu vypadá řasenka možná trochu lacině a kartáček ještě hůř, ale je třeba si s řasenkou vážně dobře pohrát a výsledek je víc než uspokojivý. Stála mě ve slevě 60 korun.


5 komentářů:

  1. Řasenku chci vyzkoušet, slyšela jsem, že když se používá současně s tou jejich žlutou, je výsledek parádní :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/super-vonavy-super-playboy.html

    OdpovědětVymazat
  2. ten catrice ruz je krasny!

    Ak mas rada NIVEU pozyvam na giveaway o super nove telove mlieka, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/04/nivea-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  3. Catrice rtěnka je krásná! A kolem Mixa aké zatím obcházím bez většího povšimnutí :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ta rtěnka je naprosto náherná!:) a tu řasenku bych chtěla v brzké době určitě vyzkoušet:)

    OdpovědětVymazat