pondělí 8. dubna 2013

PRO CO SI ZAJÍT DO RESERVEDU?

Tak jsem se opět dokopala k článku. Už asi jen proto, že se chystám na nákupy a chtěla jsem se s vámi podělit o novinky, které jsem našla na stránkách Reservedu. Určitě stojí za povšimnutí.


Vzhledem k tomu, že mám doma jen jeden pásek, tak bych měla začít koukat po nějakém dalším. Bohužel mám takový problém, že si nikdy nedokážu žádný vybrat. A když je pěkný? Stojí třeba čtyři stovky. Je to hrozný, kolik musíte dát za hezký pásek, který stejně vydrží jen chvilku. Tyhle mě ale zaujaly a stojí pouhých 120 korun.


Potom jsem se zastavila nad náramkama. V poslední době jsem si je oblíbila, ale mám jich doma taky dost málo.. Mohla bych je spočítat na prstech jedné ruky, heh. Pletený mám dokonce jen jeden.. No, tyhle vypadjí skvěle, ale je celkem smutné, že stojí víc než pásky výš. 189 korun. Pokud je to cena za všechny tři, tak by se o koupi dalo uvažovat, ale stejně si to ještě radši promyslím.


No a pro tyhle botky si zajdu určitě. Líbí se i mému příteli a to je dost velký úspěch. Máme na oblečení hodně velký odlišný názor. Mají je tam ve více barvách, což bude zas docela oříšek, které si vybrat. Pořizovací cena je 249 korun.

2 komentáře: