čtvrtek 30. května 2013

MUSÍM SE POCHLUBIT



Tak se musím pochlubit. Mám za sebou svou první návštěvu solária. Je mi jasný, že né každý to uznává a já sama jsem byla dost dlouho odolná a kritizovala jsem to. Jsem hodně světlý typ, mám pihy a pár větších znamínek. Rakoviny se bojím, ale stejně jsem se nechala ukecat a víte co? Nelituju. Šla jsem na sedm minut, pořádně se natřela krémem a bylo to. Byl to docela fajn relax a aboslutně k neuvěření je, že rozdíl jde vidět už teď. Schválně jsem si nechala spodní prádlo, abych viděla jestli tam bude nějaký rozdíl nebo ne. Je to sice fakt minimální změna a člověk, který mě nezná by asi ani neřekl, že jsem někde byla, ale moje pokožka už nevypadá jak vápenka. Moje pokožka vypadá jak normální pokožka. :D I tak se ale stále bojím těch všech možných rizik a tak to nebudu nijak přehánět. Opravdu si nemyslím, že by u mě mohla nastat nějaká závislost. Půjdu ještě tak třikrát, možná čtyřikrát, ale pak už si to zakážu. Budu doufat, že sluníčko se vrátí co nejdříve, ať se můžu opalovat tou levnější a hlavně zdravější (no i když..) formou.

Taky musím zmínit, že jsme si s kamarádkou daly do těla v posilovně. Absolutně necítím nohy a bolí mě břicho jak blázen. Mám ze sebe dneska radost a ani nemluvím o nákupu naprosto skvělé kabelky. V Neděli si jdeme zase zamakat a tak doufám, že mi to konečně vydrží a něco se sebou začnu dělat.

5 komentářů:

  1. Taky chodim do solárka,nesmí se věřit všemu,co se kde píše. Mamča chodí snad už dvacet let a je naprosto v pořádku,ani plet nemá díky tomu špatnou. Oni to jsou taky geny,co působí..

    OdpovědětVymazat
  2. Já zajdu jen výjimečně, od té doby, co jsem našla kvalitní samoopalováky. Pravidelně bych nechodila, skupinka ženských, co znám z města bydliště takhle chodila pravidelně a teď je jim 30 a vrásky mají horší, než leckterá stará paní. Když jsem tohle viděla, hodně rychle jsem solárko velmi omezila.
    P.S. Ve 30 jim takové šílené vrásky nemohly zapříčinit geny, měly úplně suchou hnusnou kůži.

    OdpovědětVymazat
  3. Mám to v plánu před plesem, jinak si vystačím se sluníčkem co doufám bude!:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě, jestli nějaký bude .. :/ Už mě to počasí nebaví a sluníčko se nám někam zatoulalo

      Vymazat
  4. Taky jsem teď začala chodit a rozdíl je vidět opravdu rychle. Nemám v plánu tam chodit pravidelně, nebo dokonce celoročně! Jen se chci opálit před létem a nejet k moři úplně bílá. Já mám ale takový problém, že se tam hrozně bojím být. :D Představuju si kdejaké horory a modlím se, ať už to opalování skončí. Snad si zvyknu :)

    http://apieceofmony.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat