úterý 29. října 2013

SPOTŘEBOVÁNO: říjen 2013


Tak jsem se rozhodla, že se také podělím se svými spotřebovanými produkty. Bohužel pro Vás nemám žádnou dekorativní kosmetiku, ale příští měsíc se snad něco najde. Také bych se chtěla omluvit za ne přílíš kvalitní fotografie, bohužel můj milovaný Lumix má nyní stávku, a tak používám provizorní maminčín kompakt.


























Začínám tím nejlepším. Samozřejmě je to pleťová voda od Biodermy. Zklidňující přípravek na čištění a odličování. Bioderma Sensibio H2O originální popis: Micelární roztok Bioderma Sensibio H2O, speciálně nakomponovaný pro citlivou, normální, až suchou pokožku, jemně čistí tvář a oblast očí. Odstraňuje vodě odolný make-up. Součastí jeho složení jsou micely, které účinně emulgují nečistoty a současně udržují rovnováhu pokožky (neobsahuje mýdla, fyziologické pH). Upřímně řečeno, tenhle výrobek nemá žádnou chybu. Mám velmi citlivou pokožku a neměla jsem s micerálkou žádný problém. Vždy mi perfektně vyčistila pleť a ten pocit svěžesti je k nezaplacení.

Další výrobek stojí určitě taky za zmínění. Je to šampon od L'Oréal Paris. Přesný název Elseve Re-Nutrition. Opravdu jsem vyzkoušela už desítky šamponů a tenhle patří k těm lepším. I když pozor! Četla jsem na něj dost názorů a ne vždy byly kladné. Mým vlasům ale velmi vyhovuje. Jsou jemné, necuchají se a určitě se k němu ještě někdy vrátím.

Co se týče antiperspirantu ve spreji od Nivei, asi není co vytknout. Jinou značku ani nepoužívám. Tohle je přesně sprej s názvem happy time s výtažky z bambusu a s vůní pomerančových květů. Výrobek slibuje: Svěží pocit jako po srpše, který dlouho vydrží. Spolehlivou ochranu proti pocení až 48 hodin. Nejsem si jistá, jestli Vás opravdu ochrání až dva dny, ale vydrží celkem dlouho. Jedna opravdu velká nevýhoda (alespoň pro mě) je, že mi ta pomerančová vůně začala lézt dost brzy na nervy. 

Poslednám výrobkem je odlakovač a nehty z drogerie Rossman, značky Lilien. Výrobek je popsán jako: Regenerační odlakovač s tea tree olejem vhodný i pro umělé nehty. Nevysušuje pokožku, důkladně odstraňuje lak. Nevím, co mě štve víc. Jestli fakt, že odlakovat lak je opravdu velmi těžké, nebo to, že moje pokožka v oblasti nehtu vždy vypadala jak zcvrklá vysušená švestka. Tenhle odlkaovač si už určitě nekoupím.

6 komentářů:

  1. Šampony Elseve mám ráda, ale nesmím je používat moc často, pak se mi moc rychle mastí vlasy:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, ale já to tak mám skoro u všech šamponů :/ proto je musím neustále obměňovat

      Vymazat
  2. aj mne ta vona Nivei liezla na nervy :(

    Inak pozyvam na narodeninovu giveaway o GUCCI RUSH 75ml. Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/10/najlepsia-giveaway-ever.html

    OdpovědětVymazat
  3. Tento šampón je jeden z mých nejoblíbenějších :-)
    Glamour and Beauty

    OdpovědětVymazat
  4. Já miluju tu masku na vlasy, která je právě z této řady :) Zkus jí, nebudeš litovat :)

    OdpovědětVymazat