středa 20. listopadu 2013

ZÁZRAKY EXISTUJÍ A NESTOJÍ PŘÍLIŠ


Ahoj holky ,
 v dnešním článku bych se s Vámi chtěla podělit o můj nejnovější úlovek, tentokrát ne z dekorativní kosmetiky.
Bohužel patřím k těm, co si zničily své vlasy častým používáním žehličky. Vlasy si žehlím každý den, i když bych možná ani nemusela a je to spíš už jen síla zvyku. Žehlím si je už dobrých pět let a za tu dobu jsem vyzkoušela plno přípravků. Plno různých ochranných sprejů, šampónů a masek pro suché a poškozené vlasy, ale nikdy jsem neviděla žádné pořádné výsledky. Vlasy jsem měla hezké třeba týden, ale po častém používání, jak kdyby se staly proti přípravku odolné.



























Naštěstí jsem nedávno bloudila po votoči a narazila na fórum, kde si holky doporučovaly skvělou kosmetiku do stovky. Bylo tam neskutečně moc příspěvků a většinou se výrobky opakovaly, takže jsem to prolezla celkem rychle.Na poslední stránce jsem narazila na příspěvek, ve kterém se psalo o masce na vlasy od značky Kallos. Přesný název je Kallos Latte maska pro poškozené, chemicky ošetřené vlasy. Hned jsem pátrala, kde si masku koupit a nakonec jsem ji našla na parfums. Přesně zde. Koupila jsem si menší balení, které obsahuje 275 ml. Kdybych věděla, co kupuji, vzala bych hned to větší.

Přípravek slibuje:  "Vlasy jsou hebké a hydratované.Vhodná pro vlasy narušené, chemicky ošetřené, obsahuje mléčný protein. Úžasná vanilková vůně." SOUHLASÍM. Vlasy jsou opravdu krásně hebké, jdou velmi snadno rozčesat a hlavně ta úžasná vůně, která vydrž i druhý den. Nikdy jsem se nesetkala s tak skvělou maskou, u které poznáte rozdíly hned po prvním použití.

Jak už jsem zmiňovala, objednala jsem ji na parfums.cz. Máme v Brně výdejnu, takže jsem nemusela platit ani poštovné. Přišel mi e-mail, že mě budou informovat esemeskou až bude maska k vyzvednutí. Hned druhý den mi dopoledne přišla, takže dodání bylo do 24 hodin, úžasné. Myslím si, že ale i tak se maska vyplatí, protože stojí pouhých 57 korun. Větší balení 88 korun.


























Já jsem tedy moc spokojená. Výrobek mi vykouzlil velmi krásné hebké vlasy, které voní jak vanilkové puding ještě druhý den. Cena je absolutně zanedbatelná a málem bych zapomněla na skvělý obal. Sice velmi jednoduše provedený, ale podle mě je moderní a moc se mi líbí. Určitě Vám ho moc doporučuji a budu se těšit i na Vaše názory a nebo doporučení, co se týče péče o vlasy. :-)

5 komentářů:

  1. Po téhle masce pokukuji už asi měsíc a pořád si říkám jestli ano nebo ne, ale nejspíš bude moje:D:)

    OdpovědětVymazat
  2. ja som o nej tiez pocula neskutocne vela recenzii :) inak u nas parfums zaviedli euro za osobny odber aj u vas sa plati?

    Pozyvam na NAJ giveaway o GUCCI RUSH,75ml. Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/10/najlepsia-giveaway-ever.html

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to zní skvěle, díky za tip, slyším o ní poprvé :)

    OdpovědětVymazat