sobota 21. prosince 2013

MICERÁLNÍ VODA L´ORÉAL


Dřív, než se budu vyjadřovat k samotnému produktu, prvně bych chtěla okomentovat fotografii. Moc se omlouvám za svou hroznou manikúru. :D

No, po těch všech různých recenzí jsem neodolala a když jsem včera navštívila DM a našla tam tuhle micerálku za 99 korun v akci, prostě jsem ji bez přemýšlení koupila. Jsem zvyklá na Biodermu, kterou zná snad každý (dokonce i můj přítel a to je co říct! :D) a nikdy by mě nenapadlo, že by ji u mě některá jiná značka mohla nahradit. A co slibuje ? Micelární voda Sublime Soft od Loreal Paris odličuje make-up, čistí pleť a zdokonaluje ji v jediném kroku. Ideální pro suchou a citlivou pleť.

 Účinky:
  • okamžitě odličuje make-up z obličeje, očí i rtů
  • odstraňuje veškeré nečistoty a přebytečný kožní maz
  • zklidňuje a tonizuje pleť
Vlastnosti:
  • hypoalergenní
  • bez alkoholu
  • dermatologicky testován

 Já mám hodně suchou a taky i celkem citlivou pleť. Byla jsem tedy zvědavá jestli mi bude sedět, ale je perfektní. Nevysušuje a dokonce mě ani neštípe, jak kolem očí, tak ani nikde jinde. Žádné zarudnutí se taky nekonalo, takže jsem nadšená. Asi u ní zatím zůstanu, protože Bioderma je na mě přeci jen trochu drahá a vždy, když jsem si ji šla kupovat, dávala jsem ty peníze pryč s těžkým srdcem. :D U některých blogerek jsem četla, že je rychle pryč, takže se asi budu snažit s ní moc neplýtvat.

4 komentáře:

  1. Už dlouho si ji přeji, ale pořád čekám až mi dojde ta co mám teď:)

    OdpovědětVymazat
  2. páni, prima tip :)) já mám momentálně Saloos, ale dost rychle mizí, takže uvidím, jestli dokoupím větší balení, nebo zkusím něco jiného :)))

    OdpovědětVymazat
  3. Taky ji mám a je fakt, že hodně ubývá a to ji na tamponek nedávám tolik :/

    OdpovědětVymazat