pondělí 27. ledna 2014

ADVANCE TECHNIQUES - MOROCCAN ARGAN OIL



























Přeji hezký večer, holky. Dneska jsem pro Vás udělala takový rychlý post o jednom z dárečků, co jsem dostala na Vánoce od mamky. Jedná se o vlasovou kosmetiku od značky Avon. A to přesně o Vyživující šampon s marockým arganovým olejem, Vyživující kondicioner s marockým arganovým olejem a potom vlastně takový olejíček na konečky vlasů. 

Není to tak dávno, co jsem zjistila, že značka Avon není zas tak moc oblíbená, jak jsem si myslela. Já proti ní nic nemám, i když je pravda, že tohle jsou moje jedinné výrobky,co od Avonu vlastním a upřímně musím říct, že toho vůbec nelituji a jsem ráda, že mi mamka pod stromek nadělila právě tuhle super sestavu.

Co slibuje originální popisek?
Vyživuje vlasy do hloubky, udržuje vlasy hydratované a dodává jim zdravý vzhled. Vlasy jsou po použití lesklé, vyhlazené a na dotek hebké.


 Za sebe můžu říct, že jsem opravdu moc spokojená. Vlasy vždy umyji šamponem a pak kondicionerem, necham chvilku pusobit a oplachnu. Po vysušením ručníkem nanesu ještě olejíček na konečky a vlasy následně dosuším. Přidala jsem i fotku mých vlasů, i když je focena narychlo a opravdu nechápu, proč mám na fotce fialové vlasy (?), ale snažím si je fakt doslova pěstovat, a tak si myslím, že se tady s nimi ještě potkáte. :-)

Já tedy tyhle výrobky moc doporučuji, stojí pár korun a myslím, že výsledky jdou vidět hned po první umytí. Vlasy jdou lépe rozčesat, jsou na dotek velmi hebké a hlavně mi vydrží déle bez umytí. Výrobky můžete zakoupit například na těchto stránkách: parfemy.czkrasa.cz a lekarna.cz

8 komentářů:

  1. Máš opravdu krásné vlasy! Husté, dlouhé :))) Achhhh..já Avon kdysi měla docela ráda, ale posledních pár let jsem na něj úplně zapomněla, ale je pravda, že jsou celkem levné, takže se možná po tomto šamponu kouknu :)

    http://sugar--spice--nice.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Máš krásné vlasy :) šampony jsem od avonu snad nikdy nevyzkoušela ...

    Nicole blog

    OdpovědětVymazat
  3. Holky, opravdu to zkuste .. :) stojí pár korun a pokud máte lámavé a suché vlasy jako já, je to výrobek přímo pro vás :) Jinak, děkuji za pochvalu vlasů, ale upřímně mohlo by to být lepší. :)

    OdpovědětVymazat
  4. už asi mesiac si plánujem tento set objednať, len akosi som sa k tomu nedostala :( no keď som ho používala, bola som spokojná :) za tú cenu to naozaj stojí :)

    OdpovědětVymazat
  5. ani sa nedivim ze si spokojna, mas uzasne vlasy!

    Pozyvam na giveaway o znackove plavky, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/pripravte-sa-na-leto-sutazte-s-biancou.html

    OdpovědětVymazat