sobota 11. ledna 2014

LIPSTICKS


Dnes jsem si pro Vás připravila takové malé porovnání a recenzi tří rtěnek, co jsem si za poslední dobu koupila. Jsem teď na rtěnky nějaká ulítlá a přitom mi sedí vždy jen jedna z deseti.

Můj problém je, že mám rty dost suché a mají tendenci praskat, ať už je natírám čímkoliv, nic nepomáhá. Občas si dávám přes noc na rty vazelínu, ráno se probudím a rty jsou krásně vláčné a hebké, jenže jakmile si vyčistím zuby a nebo se napiju vody, všechna krása je hned pryč. Proto vyhledávám rtěnky hydratační, i když co si budeme vykládat, polovina hydratačních rtěnek, zas tak hydratační není. 


























Dnes Vám tedy ukážu mé nejnovější úlovky. Jedná se o značky Calvin Klein, MUA a NYC. Calvinku mám už delší dobu, ale slibovala jsem, že se k ní vyjádřím.

Applelicious Glossy Lip Balm NYC 353 Pink Lady

Ano, není to přímo rtěnka, je to balzám, který jemně obarví Vaše rty, ale musela jsem ho tady zmínit, protože je úplně skvělý. Mám ho sice teprve pár dnů, ale používám ho každý den. Tenhle výrobek jsem si koupila úplně náhodou, když jsem se šla podívat na Rossmana, jestli nemají nějaký novinky, ale nemohla jsem si nic vybrat. Vždy jsem akorát naštvaná, když si nic nekoupím, a tak jsem pátrala a všimla si těchto balzámků, které byly ve slevě za 44 korun. Řekla jsem si, že za ty peníze to vyzkouším. Šla jsem ho tedy zaplatit a nakonec jsem za něj dala 59. Kdyby tahle cena byla uvedena i na stojanu, asi bych si ho nekoupila, ale teď určitě nelituji.


























Co slibuje originální popisek?

Užij si báječnou péči, kterou ti nabízí „Velké jablko“ – New York! Potřebuješ ve své každodenní rutině sladký dotek pohody? New York Color přináší balzám na rty APPLELICIOUS, který nabízí současně barvu, lesk i hydrataci v jediném použití. Stejně jako samotné „Velké jablko“, i tento lesk je šťavnatý, zářivý a plný barev, ale zároveň odhaluje i svou jemnější, pečující stránku. Uprostřed nádherné ovocné barvy se ukrývá pečující jádro ve tvaru jablka, které celému balzámu dodává hydratační vlastnosti a tvým rtům zdravý vzhled! A co víc? Díky ovocné jablečné vůni budou tvoje rty neodolatelně k zulíbání!

Hned, jak jsem balzám otevřela a nanesla si ho na rty, myslela jsem, že ho sním a budu si muset jít koupit ještě jeden, hehe. Strašně krásně voní! Připomíná mi nějaký bonbóny nebo zmrzlinu, no ještě jsem na to pořád nepřišla, co přesně, ale mám co dělat, abych si ho ze rtů vždy neslízala. Barva je taková jemně růžová, nic převratného. Stejně jako obal, který mi moc nevyhovuje. Jak vidíte na fotce, už ho mám upatlaný. No asi jsem čuně a Vám by možná vydržel čistý, těžko říct. Ale hlavní důvod, proč jsem z něj tak unešená je, že fakt hydratuje. Asi to není žádná extra hydratace, podle mě je stejná, jak u většiny jiných bálzámů, ale já jsem prostě nadšená.


MUA Matte Lipstick , Totally Nude

No tady už to taková chvála nebude. Je to ale moje vina, protože jsem nedávala pozor a koupila si rtěnku, na které je jasně napsáno, že je matná. Rtěnku jsem kupovala na internetu, na téhle stránce. I s poštou mě vyšla na nějakých sto korun, což není zas tak hrozné. Rozhodně né tak hrozné, jako výrobek samotný.




Co slibuje originální popisek?

Nová dlouhotrvající rtěnka s moderním matným finishem za super cenu. Rtěnka MUA Matte Lipstick je výborně pigmentováná, vydrží na rtech dlouhou dobu a nevysušuje. Rty jsou po nanesení rtěnky krásně hladké, jemné a zcela matné. Vybírat můžete z pěti nádherných trendy odstínů a zvolit ten, který nejlépe sedne k tónu vaší pleti.


Rtěnka přišla celkem rychle. Přišla někdy mezi svátky a to myslím do tří dnů. Hned první věc, co mi vadila, byl obal. Asi nejsem na bílou zvyklá, protože jsou teď v módě černé obaly, ale prostě se mi to nelíbí. Stejně jako samolepka s nápisem new, která je na rtěnce přilepená a nejde odlepit. Další zklamání přišlo hned po nanešení na rty. Rtěnka mi zalezla do vrásek na rtech a tak moje pusa vypadala jak vysušená švestka. Zkoušekla jsem pod rtěnku nanést i nějaký balzám, ale bylo to zbytečné. Řekla jsem si, že je to tou mou suchou pusou a někomu teba bude sedět dobře. Jenže největší zklamání je odstín. Jak už jsem psala v jednom článku, najít rtěnku, která je fakt v odstní NUDE je nadlidský výkon. Odstín je opět oranžový a i kdyby mi rtěnka sedla konzistenc, stejně bych jí nepoužívala.



Calvin Klein Delicious Luxury Creme Lipstick shade Henna


Nakonec jsem si nechala rtěnku, která je asi mou nejdražší, kterou jsem si kdy kupovala. Alespoň, co si pamatuju. Stojí 139 korun a dá se koupit opět na internetové stránce namalujse.cz. Já ji kupovala na votoči za 140 korun včetně pošty.



























Co slibuje originální popisek?

Rtěnka zanechá vaše rty perfektně hydratované a zdravé díky obsahu vitamínů. Sametová textura s velkým množstvím barevných pigmentů vydrží na rtech neuvěřitelně dlouho. Dopřejte si svůdný vzhled díky této krémové rtěnce.

Je pravda, že rty vůbec nevysušuje, což je pro mě úžasná věc. Akorát bych neřekla, že vydrží neuvěřitelně dlouho. To je opět strašná nadsázka. Vydrží dlouho, ale to nemůžete jíst, pít a možná ani moc mluvit. Chci tím říct, že vydrží stejně dlouho jako jiné rtěnky. Balení se mi líbí, je jednoduché a elegantní. Co se týče odstínu, tak fotka ho tady trochu zkresluje. Rtěnka je spíš do růžova, než do červena. Calvinku bych Vám moc doporučovala. Pokud ji uvidíte někde za váhodnější cenu, tak ji určitě vyzkoušejte a můžete mi i dát vědět. .-) Ráda bych vyzkoušela nějaké další odstíny.

 

12 komentářů:

  1. pekné odtiene. Ja som sa aktuálne zamilovala do astor Soft sensation Lipcolor butter, ktorá má krásne farby, pery hydratuje a krásne vonia...

    OdpovědětVymazat
  2. Po tom balzámu od značky NYC jsem se dívala a chtěla bych si nějaký pořídit. I když musím říct, že mě láká spíš jejich sortiment rtěnek. Ráda bych je vyzkoušela, jelikož mám pár věcí od NYC a všechny mi vyhovují.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já s tou značkou právě moc zkušeností nemám a tak jsem byla mile překvapena

      Vymazat
  3. Ta nude mua vypadá skvěle :O na ty moje ultratenký rty by se hodila :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ta nude se mi podle fotky taky líbí, škoda, že není dobrá :( Zkus MAC :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je na mě moc drahý .. nebo spíš se mi za to ty penízky nechcou dávat O:-)

      Vymazat
  5. MUA rtěnka vypadá nádherně!:)

    OdpovědětVymazat
  6. Ta MUA vypadá nádherně, ale podle toho, co píšeš je zbytečné si jí pořizovat :/

    http://nicolexs.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No pokud nemáš moc suché rty, tak klidně doporučuji. Akorát tedy jiný odstín

      Vymazat
  7. skoda tej farby u MUA :(

    Inak pozyvam na Nobilis Tilia giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/novorocna-nobilis-tilia-giveaway.html

    OdpovědětVymazat