neděle 26. ledna 2014

REVLON COLORSTAY


Přeji hezkou Neděli holky! Omlouvám se, že jdu s novým článkem tak pozdě, ale uplynulé dva týdny byly opravdu hektické, co se týče školy. Uzavíraly se známky a já strávila každý den nad učením (je pravda, že jednou do roka mi to fakt neublížilo). Výsledek stojí opravdu za to, protože mám nejhezčí vysvědčení za poslední čtyři roky. :-)



























Dnešní článek bude o make-upu Revlon Colorstay. Myslím, že je docela známý, ale já jsem na něj přišla cca před týdnem a to samozřejmě díky Votoči. Já mám s make-upy strašný problém. Nikdy nemůžu najít žádný, který by mi seděl. Má pleť je suchá a hlavně strašně bílá, takže s většinou make-upů vypadám jako uschlej pomeranč. Na make-upu mě zaujalo to, že se vyrábí ve dvou variantách. Na suchou i na mastnou pleť, ale hlavně s růžovým i oranžovým podtónem. Začala jsem tedy pártrat na internetu a make-up si objednala na stránce lékárny, kde je i osobní odběr v Brně. Make- up přišel za tři dny.


























Jak už jsem četla v mnoho recenzích, tak balení je celkem nešťastné. Nemá žádný dávkovač, nic. Koupila jsem si tedy ještě štětec na mak-up, s kterým upřímně vůbec neumím, tak jsem zvědavá, jak s tím budu pracovat, ale asi to bude pořád lepší, než když jsem ho nanášela prsty. Měla jsem make-up za nehty a bylo to opravdu nepříjemné. Hned po rozbalení jsem taky zjistila, že jsem si koupila špatný. Já, se suchou pletí, jsem si koupala make-up pro smíšenou a mastnou pleť. Byla jsem na sebe naštvaná, ale nakonec jsem si vždy před nanesením namazala pořádně obličej. 

Co slibuje originální popisek?

Revlon Colorstay Makeup Combination Oily Skin Makeup. Vhodný pro smíšenou i mastnou pleť.  Perfektní krytí s lehkou texturou. Neucpává pór, pleť zanechává matnou. Chrání před škodlivým slunečním zářením.S vitamíny A a E, vytváří hladký povrch. Pleť vypadá bezchybně.
  

No, při prvním pohledu na make-up jsem si řekla, že je opravdu s růžovým podtónem, ale jak můžete vidět na fotce, pořád vypadá dost do oranžova. Ale i tak je to pořád make-up, který mi nejvíc sedí. Jak odstínem, tak i všem jiným. Pleť je po něm krásně hebká a krytí je takové střední. Dá se dost vrstvit. Taky jsem si všimla, že krásně voní. Když jsem ho měla na obličeji, tak jsem si toho ani nevšimla, ale napadlo mě k němu přivonět. :D

Shodnotila bych to asi takhle. Make-up je opravdu skvělý, podle mě si každý vybere ten správný odstín a velké plus je i výběr mezi variantou pro suchou a mastnou pleť. jedinná nevýhoda je, že se nedá koupit nikde v drogerii ( nebo o tom alespoň já nevím).

8 komentářů:

  1. Tento makeup jsem měla a je výborný na mastnou pleť. Sice je pravda, že já se po něm lesknu taky (jako po všem), ale o dost méně.. a v kombinaci s pudrem Stay Matte je to super dvojka. A ani ta cena není tak vysoká k poměru toho, jaký to dělá pak výsledek a jak dlouho vydrží.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě a já mám pleť suchou :D Ale jak už jsem psala, vždycky se pořádně namastím a pak ho použiju :D

      Vymazat
  2. Po tomhle make-upu toužím už delší dobu, ale ne se pořád odhodlat a koupit si ho:) Každopádně na léto určitě sáhnu po té verzi pro mastnou pleť :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych na léto nedoporučovala snad asi žádný make up .. Akorát si tím zacpeš póry :(

      Vymazat
  3. mne na nom vadilo to že nemá pumpičku aj dost vysusoval :/
    Beauté Caresse

    OdpovědětVymazat
  4. Ja som myslela ze u vas sa predava v drogerke :) ale aj ja by som ho chcela!

    Pozyvam na giveaway o znackove plavky, tu:http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/pripravte-sa-na-leto-sutazte-s-biancou.html

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuju za tip, tenhle makeup jsem ještě nezkoušela, ale na fotkách vypadá docela tmavě. Teda alespoň pro mě, protože já jsem hrozně bílá :D
    tonyhumble.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat