úterý 4. března 2014

JORDANA BEST LASH EXTREME


Ahoj holky, po dlouhý době se hlásím na blogu a to jen díky tomu, že jsem nemocná. Jinak na to opravdu nemám čas. Ta škola mě jednou zničí. Připravila jsem si pro Vás recenzi na mou nejnovější řasenku a to od Jordany. Narazila jsem na ni u Lauren Curtis, která ji často používá ve svých tutoriálech a připadala mi naprosto božská. Přikládám i odkaz, kde jsem řasenku koupila. Tentokrát byla celkem dlouhá dodací doba, ale jinak výrobky chodí tak do tří pracovních dnů po zaplacení. 



Začnu hned u obalu, který podle mě neurazí, ale ani nenadchne. Černý podklad, fialové nápisy. Hned první překvapení bylo po otevření řasenky, když jsem poprvé zahlédla kartáček řasenky. Je naprosto obyčejný! Ale vážně, není na něm vůbec nic extra. :D Taky mi příjde, že nabírá příliš barvy, takže otírat,otírat,otírat!


Co se týče výsledného efektu... Určitě není vůbec špatný, ale nečekejte žádné zázraky. Myslím, že je to průměrně dobrá řasenka. Musím říct, že na Lauren vypadá opravdu úžasně, ale co si budeme povídat, na ní je úžásné vše. Já určitě nelituji toho, že jsem si ji koupila. Používám ji každý den. Sice trochu slepuje řasy, ale to vždy následně rozčešu. Na fotce vidíte řasy ihned po aplikaci řasenky bez žádných dalších úprav.


2 komentáře:

  1. Vypadá celkem pěkně, ale řekla bych, že je to spíš tím, že máš husté řasy i bez ní, nepletu-li se :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/03/ootd-432014.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, je to možné, že je to tím .. ale to by mi pak neseděla asi žádná :D :)

      Vymazat