neděle 3. března 2013

GIVEAWAY- MARCH - UKONČENO

Rozhodla jsem se udělat první Giveaway na blogu.Tahle velmi oblíbená soutěž s hraním o ceny zde probíhat každý měsíc. Tenhle měsíc hrajeme o Bra Clipsy, které slouží k zakrytí ramínek od podprsenky. A co vlastně musíte udělat?

  1. Stát se stálým čtenářem blogu.
  2. Do komentářů odpovědět na otázku: Co plánuji v měsíci Březnu?
  3. Připsat i svůj e-mail, kde Tě můžu informovat v případě výhry.
Vítězskou se stává MsAwesome ! Takže gratuluji :)

14 komentářů:

  1. 1. splněno :)
    2. plánuju konečně dodělat náš nový byt a konečně si odpočinout a přečíst nějaké knihy :D Nic zajímavého.
    3. kolarovapetra93@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. 1.Hotovo :)
    2.Neplánuji nic dopředu,co se má stát,se stane ,ale chtěla bych si koupit mýdlo se sírou :D
    3.a.kikusek.a@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Achjo, tak znova, já debilka to smazala. -_- :D
      1. Hotovo.:)
      2. Užít si s kámoškou jarky (11.-17.), abysme pořád nebyly takový trágošky :DDD. A taky přečíst aspoň pět knížek ze školní četby, čtu všechno kolem, jenom školní četbu ne. :/:D Plánovala sem sice vymyslet něoc závratnýho, jako letadlo, mikrovlnnej popcorn nebo tak něco, ale někdo to prej už vymyslel..:/:D
      3. buffy.b@seznam.cz

      Vymazat
  4. sleduji
    Plánuji se učit na přijímačky
    katerina.z.1998@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. 1. splněno
    2. plánuji oslavit s přítelem jeho narozky, víc tak najisto naplánovaného nemám :)
    3. uninkaa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. plánuji si užít březen jen jak to půjde ...musím stihnout ukončit co nejvíc předmětů, připravit se na jaro, vysadit rajčata.. atd., začít s kolem, zajít na školení no je toho dost :D a mezitím si najít chvilku sladkého nic nedělání na sluníčku
    a.duzi@email.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Normálně se plánování vyhýbám, protože není nic horšího, než když si něco pečlivě naplánuju, těším se na to... a pak to nevyjde. Na březen ale zrovna pár plánů mám. Takže: Mým hlavním plánem je NEoslavit moje narozeniny, protože se přehoupnu do věku, kdy mi už nadobro končí bezstarostnost a začíná krutá realita. :-D Kromě neslavení bych se chtěla i něco naučit (ale už teď vím, že chtění je něco trochu jiného než udělání) a mým neskromným plánem je i zvládnout dobře scio testy. Taky mě láká jiná barva na vlasy, takže i to by se dalo zařadit do plánů.
    P.S.: Na duben by se hodila soutěž:" Jak jsem splnila svůj plán na březen" :-D
    sindelpavla@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. 1) splněno :))
    2) v březnu plánuju začít se učit ve škole a studovat pomalu na příjimačky a zároveň stíhat jezdit pravidelně ke koním a do toho všeho být venku s přáteli :))
    3) elizska@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  9. 1. splněno.
    2. tak březen, to plánuji začít cvičit abych do léta měla postavičku.) a sledovat tvůj blog, kde třeba bude víc Giveaway a sledovat typy, jako třeba to HM teďkom, jelikož na ty kalhoty se zítra podívám, díkesek :-)
    3. D.a.g.i.n.e.c.k.a@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Jé, tak na březen nemám naplánováno moc věcí... Spíš takový odpočívací měsíc. Co mám naplánováno ale je pár srazů s kamarádkami a taky jsem se chtěla trochu jazykově intenzivněji vzdělávat! :D A taky přečíst povinnou četbu, dokreslit pár věcí... :) Nic závratného.
    amyclae@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. jelikož už je konec března, tak nic moc:D zítra jedu ještě k doktorovi a pak už snad jen užívat víkendu a věnovat se blogu... taky se starat o rok a půl starýho brášku:))

    ok-makeup@email.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Giveaway stále aktivní? :)
    1. Musím se přiznat, že tvůj blog jsem objevila až dnes, díky Votoči... Ale vypadá dost dobře, bez hrubek, s obsahem... jo, takových je čím dál míň... :)) Navíc se pak ráda chlubím, že jsem byla mezi prvími followery u úspěšnějších blogerek a tak vůbec (fotbalista Matěj Vydra ještě když byl v Baníku a nikdo o něm ... -> zpět! proč to sakra píšu na módní blog?! :D) např. slovenku MsL3nik jsem sledovala skoro od začátku, a jak se jí daří, holce... :DD No nic, tím chtěl básník říct, že tě taky sleduju. :)

    2. Hohóó, mé plány... Ale vlastně... on už je konec března, že? Takže vlastně můžu v pohodě rekapitulovat... Měla jsem trošku nervy z větších písemek - zvládnuto! Taky si užila jeden z nejlepších víkendů mého života - s partou na chatě. :) Přišel mi můj první pohled z postcrossingu, založila si účet v bance, už jako velká holka vlastním kreditku, udělala jsem moji první objednávku z eBay, sehnala vytoužené sáčko (a jen za 400, pššt), .... No, bylo toho dost. :) A z tohoto výčtu se vlastně rýsuje i můj plán na duben - dopít, co se přivezlo z chaty (táhli se trošku větší zásoby než jsme byli schopní za víkend zvládnout, a hlavně to nebylo jen o chlastu), rozbalit balíčky z eBay (těším se jako malej fracek), konečně i to sáčko vytáhnout (aneb K péřovce se prostě nehodí), a rozvíjet svoji ,,kariéru" v Postcrossingu. :)

    3. Tak snad aspoň tady budu stručná -> ven.kric@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. sleduju :)
    no, už se toho moc naplánovat nedá, jelikož je předposlední den :D ale plánuju si za ty dva dny uklidit v pokoji, objednat pár věcí z ebaye a vyfotit pár nových fotek :)
    krysiik@email.cz

    OdpovědětVymazat