sobota 27. dubna 2013

ČISTÍCÍ MLÉKA PRO SUCHOU A CITLIVOU PLEŤ


Tak jsem si dneska přichystala recenzi na odličovací mléka pro suchou a citlivou pleť. Bohužel patřím k těm, co mají tenhle problém. Asi před půl rokem jsem našla ve slevách Čístící mléko od L'oreal Paris. Normálně stojí 139 korun, já ho kupovala myslím za stovku (opravdu velká sleva, ale tak co nadělám). Výrobek je jak na pleť, tak i na oči. Jenže! I když má mýt výrobek na citlivou pleť, tak jsem po něm byla vždycky rudá ještě druhej den. Přítel se mi vždycky smál, že vypadám jak rajče. Takže tohle je podle mě hodně velký mínus. Na suchou pleť je dobrý, je hodně mastný, ale zas jsem si říkala jestli ne moc.. Nakonec jsem si ho stejně koupila zase, ale zůstala jsem jen u dvou balení a pak si řekla, že musím najít něco jiného. 




Nedávno jsem tedy pátrala po něčem novém. Zaujalo mě Čistící mléko od značky Astrid. Za neuvěřitelných 54 korun. Párkrát jsem četla, že tahle značka má dobré produkty, tak jsem si řekla, že to risknu. Za ty směšné peníze, proč ne?  Výrobek slibuje : "Obsažený vitamin E a D-panthenol mají zklidňující a regenerační účinek, zabraňují vysoušení pleti. Pleť zůstává čistá, svěží a vláčná." No to teda ano! Žádné červenání a zarudnutí jak u prvního výrobku se nekonalo. Navíc je vaše pokožka opravdu svěží a vláčná. Myslím, že za tu cenu je to opravdu kvalitní výrobek a můžu říct, že ho stoprocentně můžu doporučit.


Takže určitě vyhrává mléko od Astridu. Akorát není určený i pro odlíčení oči. To je asi jediná negativní věc, kterou bych na něm našla. Ale pokud momentálně hledáte nějaký zázračný výrobek pro vaši suchou a citlivou pleť, šáhněte po Astridu! :-)

1 komentář:

  1. Také mám suchou a citlivou pleť a nejvíce se mi osvědčil Dermacol :)

    OdpovědětVymazat