pátek 5. dubna 2013

BOTKY JSOU DOMA


Tak mi v týdnu konečně přišly botky ze stránky justfor5pounds. Trvalo to sice skoro měsíc, ale boty už jsou tady. V pořádku a neuvěřitelné krásné! <3 Sice neumím na podpatcích ani na klínku chodit, ale za nějakých 160 korun jsem je prostě musela mít. Jsou mnohem krásnější než jsem očekávala a za ty peníze vypadají i docela nositelně. I když jsem zvědavá, jak dlouho vydrží na mých nemotorných nohách, heh. Zítra si je beru poprvý na sebe, tak doufám, že si hned nezlámu hnáty. A ještě víc doufám, že nebudu vypadat jak "naprcanej" kačer. :-)

Pokud jste tedy váhaly s objednávkou z téhle, nebo podobných stránek, určitě do toho běžte. Na stránce votocvohoz dělá téměř pořád někdo hromadné objednávky (kvůli vysokému poštovnému) takže toho využijte, protože věci jsou tam opravdu krásné a co jsem četla, tak i celkem vydrží. Hned jak budu mít finance, tak jdu do toho zas. Sice zboží nemáte hned u sebe, ale jak se říká .. Kdo si počká, ten se dočká ..


3 komentáře:

  1. Taky jsem uvažovala nad objednáním z této stránky :) ale čtu na to dost rozporuplné "recenze". Sedí ti velikost bot stejně jako normálně? :) a nejsou boty nepohodlné (to jsem někde četla, že se v tom nedá chodit). Díky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou mi dobře :) no a chodit se na nich podle mě dá, akorát já to neumím :D

      Vymazat